Vilkår og betingelser

1. Generelt

www.foenixmedia.com er eid og drevet av Fønix Media UB, organisasjonsnummer 820194942. Informasjon og bilder på nettstedet er eid av bedriften og kan ikke kopieres uten tillatelse.

Salgsbetingelsene gjelder for salg av varer på foenixmedia.com til forbrukere.

Selger er: Fønix Media UB

Kjøper er: Den person som er oppgitt som kjøper i bestillingen, og blir i det følgende benevnt du, deg (og tilsvarende benyttes betegnelser som din eller ditt).

Foenixmedia.com: Selve nettbutikken/plattformen som er knyttet til domenet Foenixmedia.com

På Foenixmedia.com kan du kjøpe varer direkte av selger. For å utføre kjøp må du akseptere vilkårene i denne avtalen, og følge disse i sin helhet.

De relevante salgbetingelsene vil sammen med din bestilling og bestillingsbekreftelse, utgjøre et samlet avtalegrunnlag for kjøpet.

Vi leverer kun til Norge.

Foenixmedia.com tar ikke betalt for varer med mva.

Forbrukerkjøp er blant annet regulert av forbrukerkjøpsloven, angrerettloven, markedsføringsloven, personopplysningsloven, e-handelsloven og kredittkjøpsloven.
Du finner disse lovene på https://lovdata.no/.

2. Bestillings- og avtaleprosess

Din bestilling er bindende når bestillingen er registrert hos oss. Du har likevel rett til å gå fra kjøpet i henhold til lov om angrerett, se nærmere avtalens pkt. 7.

Vi forbeholder oss retten til å kansellere din bestilling eller deler av denne, dersom produktet er utsolgt. Ved utsolgt vare vil du få melding om dette, eventuelt sammen med informasjon om hva vi kan tilby i stedet. Hvis ikke et alternativt produkt er tilstrekkelig for deg, får du pengene utbetalt tilbake på konto.

3. Priser

Alle priser er oppgitt i norske kroner (NOK). Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før fullføring av en bestilling og inkludere alle utgifter forbundet med kjøpet som utgifter til porto, frakt, m.m.

4. Betaling

Vi tar betaling med faktura vi sender over e-post. Når betalingen er godkjent sender vi klarsignal til vår leverandør som vil begynne produseringen og forsendingen av produktet.

4.1 VIPPS

Vi tar også betalt gjennom en egen butikk i vipps-appen. Vi mottar bestillingen og sender klarsignal til vår leverandør som vil begynne produseringen og forsendingen av produktet.
For betaling via vipps søk opp Fønix Media UB eller 507882.

5.1 Produksjon

Bildene blir produsert i samarbeid med vår leverandør.

5.2 Leveringsmetoder

Varene blir sendt av vår leverandør med Posten.

5.3 Leveringstid

Ordrer blir behandlet samme dag, unntatt i helgene, der ordrer blir behandlet første arbeidsdag.
Produksjonen begynner ikke før vi har registrert betalingen.
Leveringstid vil være mellom 7-14 dager, avhengig av sesong og ditt bosted. Leveransen skjer direkte til den adressen du har angitt ved bestilling.

5.4 Skadede varer og klager

Når du får dine varer, er det viktig å sjekke at varene ikke er skadet eller defekt. Skulle varen være skadet eller ødelagt, kan du kontakte oss så snart som mulig via e-post til fonixmediaub@gmail.com for videre instruksjoner.

6. Opphavsrett

Når du bestiller et bildeprodukt, kjøper du en ekte fysisk kopi av produktet. Du kan ikke skanne, duplisere, kopiere, selge, publisere eller utnytte produktet på noen måte. Du vil eie printen, men ikke rettighetene til det originale bildet.

7. Angrerett

Du som kjøper kan velge å angre kjøpet innen 14 dager, i henhold til angrerettloven.

Her finner du angreskjema du må sende med varen om du returnerer den.

Du kan returnere det du har handlet uten å oppgi noen grunn. Det er en forutsetning at varen ikke er brukt og at den returneres i original emballasje, slik at varen fremstår som da den ble mottatt.

Dersom du ønsker å returnere en vare til oss må du selv betale returkostnaden, og du må legge ved angreskjemaet. Du må ha fyllt ut feltet “Fylles ut av forbrukeren”.

Varene sendes med Posten til:

Fønix Media UB v/ Johannes Vang

V.D. Hals Gate 10

8450 Stokmarknes

8. Reklamasjon

Dersom det foreligger en mangel ved varen, må kjøperen innen rimelig tid etter at han eller hun oppdager, eller burde ha oppdaget denne, gi selgeren melding om at han eller hun vil påberope seg mangelen.

Ved forsinkelse må krav rettes mot selger innen rimelig tid etter at leveringstiden er kommet og varen ikke er levert.

Reklamasjon kan skje senest et år etter
at kjøper overtok varen.

All kontakt vedrørende reklamasjon rettes mot selger:

E-post: fonixmediaub@gmail.com